Meet & Greet

Op 5 april bezocht een groot aantal studenten, stagiaires, startende en ervaren leerkrachten de Meet & Greet van de KSU om kennis te maken met de professionals van onze 25 basisscholen in Utrecht. Én om geïnformeerd te worden over o.a. de ontwikkelingsmogelijkheden, de begeleiding van starters, de mogelijkheden voor zij-instromers en actuele vacatures. Kortom, over alles wat de KSU als werkgever te bieden heeft.

Was je niet in de gelegenheid om langs te komen? Op deze website kun je veel informatie terugvinden. Check vooral ook onze vacatures. Wil je op de hoogte gehouden worden over open dagen en vacatures, vul dan het formulier onderaan de pagina in. Heb je nog vragen? Bel dan naar 030 264 20 80 of stuur een mail naar sollicitatie@ksu.nl. We komen graag met je in contact!

Wat maakt werken bij ons bijzonder?

Wij zien de leerkracht als dé professional als het gaat om het leerproces van kinderen. We geven je graag de ruimte om zelf verantwoordelijkheid te nemen. Lef en nieuwsgierigheid komen hierbij goed van pas. We geloven in de kracht van samenwerken, elkaar versterken, ieder met zijn eigen talent om ieder kind uitstekend en wereldgericht onderwijs te bieden. 

Breed aanbod van scholen

We bieden onderwijs aan in alle wijken van Utrecht. Het karakter van de school wordt bepaald door de populatie en door de onderwijsvorm. Zo bieden we Dalton, Montessori, hoogbegaafden, tweetalig, speciaal en regulier onderwijs. Er is altijd een school die bij jou past!

Video afspelen

Je hebt hier duidelijke kaders om het tweetalige tot een succes te maken

Sake Timmermans
Leerkacht Stepping Stones