Meet & Greet

Op woensdag 3 april was de Meet & Greet van de KSU waar geïnteresseerden in het onderwijs konden kennismaken met de professionals van onze 26 basisscholen in Utrecht. Daarnaast heb je de mogelijkheid om geïnformeerd te worden over o.a. de ontwikkelingsmogelijkheden, de begeleiding van starters en actuele vacatures. Kortom, over alles wat de KSU als werkgever te bieden heeft. Was je niet in de gelegenheid om te komen? Laat je gegevens onderaan de pagina achter en blijf op de hoogte over werken bij de KSU!

In het Spoorwegmuseum in Utrecht presenteerden alle 26 KSU-scholen zich en was er ruimte voor dialoog en vragen. Niet alleen konden bezoekers kennismaken met scholen in allerlei wijken, ze konden ook o.a. meer te horen krijgen over onze verschillende onderwijsvormen. Daarnaast waren er presentaties over de KSU, onze startersbegeleiding en zij-instroom op onze scholen. Alle scholen bekijken? Dat kan op deze pagina. Heb je vragen? Bel dan naar 030 264 20 80 of stuur een mail naar recruitment@ksu.nl. We komen graag met je in contact!

Wat maakt werken bij ons bijzonder?

Wij zien de leerkracht als dé professional als het gaat om het leerproces van kinderen. We geven je graag de ruimte om zelf verantwoordelijkheid te nemen. Lef en nieuwsgierigheid komen hierbij goed van pas. We geloven in de kracht van samenwerken, elkaar versterken, ieder met zijn eigen talent om ieder kind uitstekend en wereldgericht onderwijs te bieden. 

Breed aanbod van scholen

We bieden onderwijs aan in alle wijken van Utrecht. Het karakter van de school wordt bepaald door de populatie en door de onderwijsvorm. Zo bieden we o.a. Dalton, Montessori, hoogbegaafden, tweetalig, speciaal en regulier onderwijs. Er is altijd een school die bij jou past!

Video afspelen

"De grote mate van vrijheid draagt ook bij aan plezier in het vak"

Jenke van Middelkoop
Leerkacht St. Dominicus