Meet & Greet

Werkspoorkathedraal (Wasruimte)

Tractieweg 41, 3534 AP Utrecht

Woensdagmiddag 5 april

tussen 15.30 en 18.00 uur

Kom langs tijdens de Meet & Greet op woensdagmiddag 5 april 2023! Maak in 1x kennis met de professionals van onze 25 basisscholen, verspreid over heel Utrecht. Loop geheel vrijblijvend binnen (tussen 15.30 en 18.00 uur), ontmoet leerkrachten en schooldirecteuren. Ontdek de (groei)mogelijkheden, de begeleiding en check het actuele aanbod van vacatures. Ben je een student, starter, zij-instromer of ervaren leerkracht? Iedereen is welkom.

Wat maakt werken bij ons bijzonder?

Wij zien de leerkracht als dé professional als het gaat om het leerproces van kinderen. We geven je graag de ruimte om zelf verantwoordelijkheid te nemen. Lef en nieuwsgierigheid komen hierbij goed van pas. We geloven in de kracht van samenwerken, elkaar versterken, ieder met zijn eigen talent om ieder kind uitstekend en wereldgericht onderwijs te bieden. 

Breed aanbod van scholen

We bieden onderwijs aan in alle wijken van Utrecht. Het karakter van de school wordt bepaald door de populatie en door de onderwijsvorm. Zo bieden we Dalton, Montessori, hoogbegaafden, tweetalig, speciaal en regulier onderwijs. Er is altijd een school die bij jou past!

Video afspelen

Je hebt hier duidelijke kaders om het tweetalige tot een succes te maken

Sake Timmermans
Leerkacht Stepping Stones

Aanmelden Meet & Greet 2023