Meet & Greet 2024

Op woensdag 3 april kan je tijdens de Meet & Greet van de KSU kennismaken met de professionals van onze 26 basisscholen in Utrecht. Daarnaast heb je de mogelijkheid om geïnformeerd te worden over o.a. de ontwikkelingsmogelijkheden, de begeleiding van starters en actuele vacatures. Kortom, over alles wat de KSU als werkgever te bieden heeft. Zien wij jou op woensdag 3 april in het Spoorwegmuseum?

In het Spoorwegmuseum in Utrecht presenteren alle 26 KSU-scholen zich. Niet alleen kan je kennismaken met scholen in allerlei wijken, je kan ook meer te horen krijgen over onze verschillende onderwijsvormen. Alle scholen alvast bekijken? Dat kan op deze pagina. Heb je vooraf vragen? Bel dan naar 030 264 20 80 of stuur een mail naar recuitment@ksu.nl. We komen graag met je in contact!

Wat maakt werken bij ons bijzonder?

Wij zien de leerkracht als dé professional als het gaat om het leerproces van kinderen. We geven je graag de ruimte om zelf verantwoordelijkheid te nemen. Lef en nieuwsgierigheid komen hierbij goed van pas. We geloven in de kracht van samenwerken, elkaar versterken, ieder met zijn eigen talent om ieder kind uitstekend en wereldgericht onderwijs te bieden. 

Breed aanbod van scholen

We bieden onderwijs aan in alle wijken van Utrecht. Het karakter van de school wordt bepaald door de populatie en door de onderwijsvorm. Zo bieden we Dalton, Montessori, hoogbegaafden, tweetalig, speciaal en regulier onderwijs. Er is altijd een school die bij jou past!

Video afspelen

"De grote mate van vrijheid draagt ook bij aan plezier in het vak"

Jenke van Middelkoop
Leerkacht St. Dominicus