Over KSU

Over de KSU - Samen Leren Leven

Wij bieden onze kinderen een zeer stevige kennisbasis. Maar wij maken het grote verschil door kinderen te leren in en over de wereld. Wij bieden wereldgericht onderwijs waarin de democratische waarden vrijheid, gelijkwaardigheid en solidariteit een centrale plaats innemen. We leren kinderen de samenleving te begrijpen, we leren kinderen de waarde van zorgdragen voor elkaar en voor onze wereld. Wij bevorderen de kansengelijkheid van alle kinderen en dat vraagt om aandacht en maatwerk. Alle hardwerkende collega’s met een groot hart voor het onderwijs maken dit alles mogelijk. Meer weten over de KSU? Lees snel verder of bekijk de verhalen van onze collega’s!

Over de KSU - meer dan een basis

Binnen ons onderwijs werken we vanuit onze kernwaarden: lef, nieuwsgierigheid, verantwoordelijkheid, vertrouwen en aandacht.

Wij bieden wereldgericht onderwijs dat kinderen in staat stelt de wereld te begrijpen. We leren hen handelen vanuit democratische principes met oog voor een duurzame planeet en met zorg voor elkaar.

Groeien en blijven ontwikkelen

We bieden mogelijkheden om jezelf te verbreden en verdiepen in de onderwerpen binnen het onderwijs die jouw interesse hebben. Ook is er ruimte voor trainingen en samen leren. Starters worden begeleid door een starterscoach en krijgen hulpmiddelen om hun werk nog beter en makkelijker uit te kunnen voeren. Klik hier om alle KSU-scholen te bekijken

Over de KSU - Aandacht en werkplezier

Aandacht, collegialiteit en teamspirit zijn belangrijk, net als werkplezier. Binnen de KSU besteden we hier veel aandacht aan, bijvoorbeeld door bijeenkomsten en activiteiten met collega’s. Dit wordt door 90% van onze medewerkers hoog gewaardeerd. Lees hier een aantal verhalen!

Een school die bij je past

De KSU is een professionele organisatie voor primair onderwijs. Met onze 25 basisscholen bieden we onderwijs aan meer dan 7000 kinderen in Utrecht. We bieden regulier onderwijs, tweetalig onderwijs, hoogbegaafdenonderwijs, speciaal onderwijs, Montessori en Daltononderwijs, er is altijd een school die bij jou past! 

KSU. Helemaal op je plek.