Open dagen op de KSU-scholen

Meerdere scholen door heel Utrecht

Eind november & begin december

Ben jij student, starter, zij-instromer of ervaren leerkracht en op zoek naar een (nieuwe) baan in het basisonderwijs in Utrecht? In november en december openen een aantal van onze scholen hun deuren voor jou. Kom kennismaken, sfeerproeven en ontdek de (groei)mogelijkheden die we je op onze scholen bieden.

Wat maakt werken bij ons bijzonder?

Wij zien de leerkracht als dé professional als het gaat om het leerproces van kinderen. We geven je graag de ruimte om zelf verantwoordelijkheid te nemen. Lef en nieuwsgierigheid komen hierbij goed van pas. We geloven in de kracht van samenwerken, elkaar versterken, ieder met zijn eigen talent om ieder kind uitstekend en wereldgericht onderwijs te bieden. 

Breed aanbod van scholen

We bieden onderwijs aan in alle wijken van Utrecht. Het karakter van de school wordt bepaald door de populatie en door de onderwijsvorm. Zo bieden we Dalton, Montessori, hoogbegaafden, tweetalig, speciaal en regulier onderwijs. Er is altijd een school die bij jou past! 

School Datum Tijd
KBS De Catharijnepoort Donderdag 30 november Hele ochtend Meld je aan
KBS De JazzSingel Donderdag 30 november 13.30 tot 16.00 uur, Meld je aan
KBS Johannes Vrijdag 8 december Hele ochtend Meld je aan
KBS Ludger Altijd welkom Maak een afspraak

Ben je niet in de gelegenheid de open ochtenden of middagen te bezoeken en wel geïnteresseerd in een baan in het basisonderwijs? Ons actuele vacature-overzicht vind je hier.

Heb je vragen of wil je extra informatie? Laat het ons weten!

Contact